Legújabb hajkezelések


A legújabb hajkötés-erősítő és kötéssokszorosító technológia. valamint a hajszerkezetet; bármilyen hajkezelés alkalmával jól alkalmazható, legyen az festés, .2016. dec. 19. 9 új életre kelt vintage frizura a '60-as évekből. Undo. 7 inspiráló celebritás rövid frizurával. Undo. Hozd ki a nyárból a legtöbb szerelmet.2015. okt. 2. De lehet-e ez olyan együttélési forma a szenior korosztály számára, amely új távlatokat nyit az öregek otthonába költözés réme mellett.

Élesztő maszk hajhullás

Fenyőmaggal és hajápoló

2018. jún. 5. A legújabb oxigénes OxygenJet hajkezelés, melegollós vagy Mac Split hajvágással, mosással és szárítással, minden hajhosszra, ajándék .Orising termékeink. Aktív növényi hatóanyagot tartalmazó, a legújabb trichológiai kutatásoknak megfelelően készített O'Rising hajgyógyászati termékek.Iratkozz fel az Esszencia Natúr hírlevélre! Legyél az elsők között, akik értesülnek a legújabb akciókról, ajánlatokról, újdonságokról.

ÚJ, 2018-as formula! A hajkezelések, mosás, festés, formázóanyagok használatának gyakoriságától függően, akár több hónapig is kitart a kezelés jótékony .2017. aug. 3. A mezoterápiás hajkezelés során nem a fejbőrre kerül a hatóanyag, Hajbeültetésen vett részt és meg szeretné erősíteni, vitalizálni új haját.Komplett, tökéletes hajkezelések egy lépésben. A legkorszerűbb kutatások Nirvel Nature Color természetes hajfesték kiegészítő színskála 19 új színnel.

www.000webhost.com