Az endometriózis és a hajhullás


A haj kezelés és a fej bőrén Jaroszlavl

Női egészségünket az ösztrogén (provokáló) és progeszteron (ellensúlyozó) hormonok aránya, egyensúlya határozza meg. A női egészségünket e 2 fő hormon szabályozza, melyek között ha felborul az egyensúly, tehát dominál az ösztrogén a progeszteronhoz képest, a szervezet tüntekkel jelzi nekünk.Endometriózis diétában fokozottan ügyelni kell arra, hogy kiegyensúlyozott legyen a táplálkozásunk, és fehérjéből is elegendő mennyiséget vigyünk be. Bár manapság ritka, de diéta, és -ami még szintén jellemző az endometriózis miatti frissen kialakult egészségtudatos életmód, az újonnan elkezdett fokozott fizikai igénybevétel, sporttevékenység mellett bizony.

Az endometriózis tüneteinek mérséklésében az állapot javításának érdekében a Kurkuma Spektrum természetes és hatékony megoldást nyújthat. A gyógynövények kombinációja és a vízoldékony kurkominoidok a felszívódást és a hasznosulást 27-szeresére növelik a többi forgalomban lévő termékhez képest.Az endometriózis egy alattomos betegség, amely a termékeny korú nők 10-15%-át is érintheti. Oka lehet a görcsös, fájdalmas, erős vagy elhúzódó menstruációnak.

Amennyiben az endometriózis tünetei nyilvánvalóak és „kimondták” a diagnózist, fontos, hogy minél előbb elkezd a kezelést.AZ ÖSZTROGÉN DOMINANCIA TOVÁBBI TÜNETEI Májfoltok az arcon vagy más területen Hangulatváltozások, ingerlékenység, szorongás, depresszió, pánikbetegségre jellemző tünetek Fejfájás, kimerültség, álmatlanság, emlékezetzavarok, szédülés Hüvelyszárazság Endometriózis (méhnyálkahártya elvándorlása más területekre.

Hajápoló Nanomax

- és kimutathatóak az ételintoleranciák ( Pl:tej, kazein, lactose, glutén, búza, kukorica stb) – melyek fogyasztását nem tolerálja a szervezetünk és így gyulladást okoznak a testünkben, ezáltal gyengítik immunrendszerünket.Endometriózis és PCOS A méh nyálkahártyája az egyedfejlődés korai szakaszában szétszóródhat a szervezetben vagy a menstruációs vérrel visszakerülhetnek a hasüregbe a méhnyálkahártya-darabok, és ott azután megtapadhatnak – ezt nevezik endometriózisnak. Ennek velejárójaként petefészekciszta alakulhat ki. Egyik.

Korszerű ultrahangos technikával történik a teherbeesést akadályozó anatómiai rendellenességek felderítése (elzárt petevezető, mióma, endometriózis) és gyógyítása. Visszatérő vetélések esetén az alvadási rendszer zavarainak szűrésére, illetve az immunrendszer nem megfelelő működésének felderítésére.Okozhat gyomor- és emésztési problémákat is. Ilyen lehet az úgynevezett lyukasbél-szindróma és a felszívódási zavar. Hormonális egyensúlyhiány is kialakulhat, de hajhullás, prosztatabetegségek és vizelési problémák is kapcsolódhatnak a higanyhoz.

www.000webhost.com